پایان نامه > کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود > مهندسی کشاورزی > مقطع کارشناسی ارشد > سال 1395
پدیدآورندگان:
ندا صحراگرد [پدیدآور اصلی]، کامبیز جهان بین[استاد راهنما]
چکیده: پلی‌ساکارید محلول در آب ریشه‌های تمشک برگ نارونی با استفاده از آب C ͦ 70 استخراج و با ستون‌های کروماتوگرافی دی‌اتیل‌آمینواتیل سلولز-52 و سفادکس جی-100 خالص‌سازی شد. همگنی و وزن مولکولی پلی‌ساکارید خالص بوسیله کروماتوگرافی غربال مولکولی با کارایی بالا تعیین شد. ساختار پلی‌ساکارید خالص نیز بر اساس درجه چرخش ‌نوری، واحدهای مونومری سازنده، متیله‌کردن، هیدرولیز ناقص ‌‌اسیدی، اکسیداسیون پریدات و تجزیه اسمیت، طیف‌سنجی رزونانس مغناطیس هسته و مادون‌قرمز مشخص شد. نتایج آزمایشات نشان داد که پلی‌ساکارید ریشه‌های تمشک برگ نارونی یک هتروپلی‌ساکارید اسیدی حاوی گلوکز، گالاکتوز و اسید گلوکورونیک به نسبت‌های مولی به ترتیب 6.2، 0.1 و 1.2 با درجه چرخش نوری ◦196+ و میانگین وزن مولکولی 7900 دالتون است. زنجیر اصلی پلی‌ساکارید خالص ریشه‌های تمشک برگ نارونی از واحدهای گلوکوپیرانوز با اتصالات (4→1) α تشکیل شده و در محل کربن شماره 6 گلوکز شاخه‌های جانبی آلفا-دِ-گالاکتوپیرانوز (1← و اسید آلفا-دِ-گلوکورونیک (1← قرار گرفته است.
کلید واژه ها (نمایه ها):
#هتروپلی‌ساکارید اسیدی #تمشک برگ نارونی #استخراج #خالص‌سازی #تعیین ساختار

دانلود نسخه تمام متن (رایگان)

محل نگهداری: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود
یادداشت: حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد.
تعداد بازدید کننده:
پایان نامه های مرتبط (بر اساس کلیدواژه ها)