پایان نامه > کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود > مهندسی عمران > مقطع کارشناسی ارشد > سال 1396
پدیدآورندگان:
حسین سلطانی [پدیدآور اصلی]، سید فضل الله ساغروانی[استاد راهنما]، سعیدرضا زارع [استاد مشاور]
چکیده: میکروحبابها و نانوحبابها، حبابهای بسیار کوچکی از هوا هستند که بهوسیله آب احاطه شدهاند و اندازهی آنها به ترتیب دارای ابعاد ۱۰ تا ۵۰ میکرومتر و کمتر از ۲۰۰ نانومتر میباشند. ذرات ریز و پایدار هوا در میناب(آب حاوی میکرونانوحبابها) باعث سریعتر شدن واکنش بین سیمان و آب میشود. بتن سبک سلولی عبارتست از بتن دارای سلولهای پایدار هوا که بهطور یکنواخت در مخلوط بتن توزیع شدهاند. برای تولید این بتن از ملات ماسه، سیمان و کف فوم پایدار(از نوع پروتئین حیوانی و شیمیایی) و افزودنیهای مجاز استفاده میگردد. در فوم بتن، هر چگالی در بازهی 3kg/m 300 الی 3kg/m1600 کاربرد مخصوص خود، اعم از سازهای، بلوکهای غیرباربر و باربر و یا نقش پرکننده دارد.
در این پژوهش مقایسهای بین آب معمولی و آب حاوی میکرونانوحبابهای هوا در زمینهی فوم بتن انجام شد. تمرکز آزمایشات روی یک طرح اختلاط و با تکرارهای بالا است تا بتوان بهصورت قطع به نتایج استناد کرد. آزمایشات برنامه ریزی شده و دارای طرح اختلاطی شامل عیار سیمان 3kg/m 350، پودر سنگ 3kg/m 300 و نسبت آب به سیمان در دو نوع 0.5 و 0.6 میباشد. این طرح اختلاط در دستهی چگالی مختص به بلوکهای غیرباربر است. آزمونهای انجام شده روی بلوک شامل: آزمون مقاومت فشاری، آزمایش زمان گیرش سیمان، آزمایش زمان گیرش فوم بتن، آزمون جمعشدگی، آزمون جذب آب، آزمون مقاومت کششی(برزیلی) و آزمون مقاومت خمشی میباشد.
طبق نتایج اخذ شده از آزمایشات، آب حاوی میکرونانوحبابهای هوا همانند دیگر نانو ذرات، تاثیر مثبتی روی خواص مکانیکی فوم بتن داشته بهطوریکه باعث افزایش مقاومت فشاری در سنین 7، 28 و 90 روزه به ترتیب به میزان 18، 13 و 5 درصد شده است. آزمونهای مقاومت خمشی و کششی(برزیلی) فقط در سن 28 روزه انجام شد و میناب باعث افزایش مقاومت خمشی به میزان 27 درصد و افزایش مقاومت کششی به میزان 22 درصد شد. کاهش زمان گیرش اولیه و ثانویه سیمان به میزان 28 دقیقه و 30 دقیقه، کاهش زمان گیرش اولیه و ثانویه فوم بتن به مقدار 20 دقیقه و 58 دقیقه، کاهش جزئی و قابل اغماض جذب آب و جمع شدگی به میزان 1 درصد از جمله دیگر نتایج این پژوهش است.
کلید واژه ها (نمایه ها):
#فومبتن #میکرونانوحباب #مقاومت فشاری #زمان گیرش #خواص مکانیکی دانلود نسخه تمام متن (رایگان)
محل نگهداری: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرودیادداشت: حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد.
تعداد بازدید کننده: