پایان نامه > کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود > مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک > مقطع کارشناسی ارشد > سال 1395
پدیدآورندگان:
سمیرا عرب انصاری [پدیدآور اصلی]، علیرضا عرب امیری[استاد راهنما]، ابوالقاسم کامکار روحانی[استاد راهنما]، فرج الله فردوست[استاد مشاور]
چکیده: معدن مس کال ابری در استان خراسان رضوی، شهرستان بردسکن، در شمال روستای درونه قرار گرفته است. محدوده کال ابری در حاشیه شمالی زون ایران مرکزی و در جنوب زون افیولیتی سبزوار قرار گرفته است. ماده معدنی اصلی این معادن، مس است که به صورت اکسید و سولفید در منطقه قابل مشاهده است. در این مطالعات از روش IP و مقاومت ویژه الکتریکی استفاده شده است. برداشت داده ها با استفاده از ترکیب آرایش های دوقطبی- دوقطبی و قطبی- دوقطبی با فاصله الکترودی 10 و 20 متر انجام شده است. در این برداشت تعداد 1178 نقطه در قالب شش پروفیل در معدن کال ابری اجرا شده است. در این پژوهش، داده های ژئوفیزیکی برداشت شده، توسط نرم-افزار های RES2DINV و ZondRes2d مورد مدل سازی معکوس قرار گرفته و توسط نرم افزار Voxler به صورت سه بعدی نمایش داده شده است. نتایج حاصل از آنها به کمک اطلاعات زمین-شناسی منجر به شناسایی زون های کانی سازی مس در منطقه شده و عمق و ابعاد کانی سازی در قسمت های مختلف تعیین شده است. بر اساس نتایج به دست آمده، زون های کانی زایی مس، دارای بارپذیری بالا و مقاومت ویژه متوسط تا بالا می باشند و در کنتاکت آهک و آندزیت، کنتاکت آهک و واحد آذرآواری و یا درون شکستگی های آندزیتی قرار گرفته اند. بر این اساس، 14 گمانه جهت حفاری به منظور دست یابی به کانی سازی مس در عمق پیشنهاد شده است.
کلید واژه ها (نمایه ها):
#پلاریزاسیون القایی #مقاومت ویژه الکتریکی #مدل سازی معکوس #کال ابری #RES2DINV #ZondRes2d #Voxler دانلود نسخه تمام متن (رایگان)
محل نگهداری: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرودیادداشت: حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد.
تعداد بازدید کننده: