پایان نامه > کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود > صنایع و مدیریت > مقطع کارشناسی ارشد > سال 1401
پدیدآورندگان:
امید ولیزاده [پدیدآور اصلی]، مجتبی غیاثی[استاد راهنما]
چکیده: چگونگی انتخابی صحیح از دیرباز موضوع بحث اندیشمندان و دانشمندان بوده است، لذا جهت نیل به نتایج رضایت بخش نیازمند پیمودن مسیر عقلانی و منطقی در فرایند انتخاب هستیم. با توجه به روند رشد و توسعه در سال های اخیر و نیز رقابتی تر شدن محیط کسب و کار، باعث شده است تا سازمان ها و شرکت های بزرگ رویکردی علمی و صحیح به فرایند انتخاب پیمانکار و همچنین اجرای پروژه ها پیدا کنند. آنچه که نمایان میباشد این است که انتخاب پیمانکار واجد شرایط میتواند ضامن موفقیت در اجرای پروژه های مختلف باشد و نقطه مقابل ناتوانی در انتخاب پیمانکار مناسب عدم کارایی و مشکلات بیشماری را به وجود خواهد آورد.
با توجه به بازار رقابتی موجود و همچنین سیاست شرکت مخابرات ایران مبنی بر برون سپاری فعالیتها به شرکت های پیمانکار، شرکتهای پیمانکاری بیشتری در پروژه های گوناگون شرکت مخابرات ایران از جمله پروژه های مربوط به شبکه خطوط فیبر نوری شرکت می کنند.از طرفی تعدد شرکت های پیمانکاری باعث میشود تا انتخاب پیمانکار مناسب به عنوان امری مشکل آفرین برای شرکت مخابرات ایران به عنوان کارفرما رخ نماید. انتخاب صحیح پیمانکاران مناسب و شایسته میتواند اولین گام در راه رسیدن به هدف اصلی کارفرمایان یعنی اجرای پروژههای مختلف در بازه های زمانی مختلف و بودجه محدود باشد.
به همین منظور بعد از مرور ادبیات مربوط به شناسایی معیارها و مصاحبه با مدیران ارشد مخابرات، 7 معیار را به عنوان مهمترین معیارهای تاثیرگذار،پژوهش حاضر بر انتخاب پیمانکاران در نظر میگیرد. سپس با استفاده از روش بهترین و بدترین وزن دهی به معیارها انجام شده است و در نهایت با استفاده از روش ترکیبی تحلیل پوششی دادهها و روش بهترین و بدترین،17 پیمانکار شرکت مخابرات ایران ارزیابی و رتبه بندی شدند.
کلید واژه ها (نمایه ها):
#کلمات کلیدی: روش بهترین و بدترین #تحلیل پوششی دادهها #پیمانکار
محل نگهداری: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود
یادداشت: حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد.
تعداد بازدید کننده: