پایان نامه > کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود > صنایع و مدیریت > مقطع کارشناسی ارشد > سال 1400
پدیدآورندگان:
مرتضی حامدی [پدیدآور اصلی]، محمد فتاحی [استاد راهنما]، عبدالمجید عبدالباقی عطاآبادی[استاد راهنما]، علی اکبر حسنی[استاد مشاور]
چکیده: هدف پژوهش حاضر شناسایی عوامل موثر بر نواوری و رقابت پذیری خوشه های صنعتی بر اساس مدل پورتر و دیدگاه کارافرینی صورت گرفته است جامعه کارافرینان خوشه صنایع غذایی استان سمنان به تعداد 21 نفر می باشد روش پژوهش بر اساس دیمتل و فازی سلسله مراتبی AHP
می باشد. بر اساس یافته ها 6 عامل تولید، تقاضا، صنایع و خوشه های مرتبط استراتژی شرکت، ساختار و رقابت، ساختار حمایتی نظام اقتصادی ،فرهنگ کارافرینی و نواوری شناسایی شده اند.
کلید واژه ها (نمایه ها):
#نواوری #رقابت #کارافرینی
محل نگهداری: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود
یادداشت: حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد.
تعداد بازدید کننده: