پایان نامه > کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود > مهندسی برق > مقطع کارشناسی ارشد > سال 1395
پدیدآورندگان:
فائزه حسین بیکی [پدیدآور اصلی]، حسین قانعی یخدان [استاد راهنما]، محمد علی زارع چاهوکی [استاد مشاور]
چکیده: باتوجه به گسترش روزافزون ارتباطات در دنیای امروز، ضرورت کنترل بهینه ارتباطات در محیطهای گوناگون اداری، چندرسانهای، فیزیکی، دیجیتالی و امنیتی بیش از پیش روشن می شود. حفاظت از حق چاپ دادهها در مقابل کپی برداری و جعل اسناد از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل باید از راهکارهایی برای کنترل تکثیرهای غیرمجاز استفاده نمود. در روش واترمارکینگ مجموعهای از خصوصیات وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد، از مهمترین این خصوصیات شفافیت، مقاومت، امنیت و میزان ظرفیت واترمارک میباشد و در این میان شفافیت و مقاومت از اهمیت بیشتری برخوردار است. منظور از شفافیت، غیر قابل مشاهده بودن اطلاعات نهفته شده در تصویر است و منظور از مقاومت، مقاوم بودن تصاویر واترمارک شده در برابر انواع پردازشهای تصویر و حملات عمدی و غیر عمدی است. همچنین مقدار محدودی اطلاعات که در یک تصویر پنهان میشود، نشان دهنده مقدار ظرفیت واترمارکینگ است. بین ظرفیت و مقاومت سیستم واترمارکینگ رابطه عکس برقرار است.
در این پایاننامه یک روش واترمارکینگ در حوزه تبدیل موجک گسسته سه سطحی برای تصاویر دیجیتال پیشنهاد و پیادهسازی میگردد. در روش پیشنهادی به منظور افزایش ظرفیت سیستم واترمارکینگ، از روش چندیسازی بهبود یافتهی سطح خاکستری استفاده میشود. سپس از نتیجه حاصل، تبدیل آرنولد گرفته شده است. این تبدیل تغییرات پیکسلها را بعد از اعمال حمله، در کل تصویر پخش میکند و این باعث افزایش شفافیت میشود. در نتیجه با وجود تبدیل موجک گسسته سه سطحی و مراحل قبل که انجام شده است باعث شده است که افزایش مقاومت و شفافیت همراه با افزایش ظرفیت را داشته باشیم. نتایج حاصل از شبیهسازی نشان میدهد که روش پیشنهادی نسبت به روش مرجع ضمن داشتن مقاومت و شفافیت قابل قبول از ظرفیت بالاتری برخوردار میباشد.
کلید واژه ها (نمایه ها):
#واترمارکینگ تصویر دیجیتال #مقاومت #شفافیت #ظرفیت #چندی کردن مقایس سطح خاکستری بهبود یافته دانلود نسخه تمام متن (رایگان)
محل نگهداری: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرودیادداشت: حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد.
تعداد بازدید کننده: