پایان نامه > کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود > مهندسی عمران > مقطع کارشناسی ارشد > سال 1395
پدیدآورندگان:
محمد میرمحمدمدی [پدیدآور اصلی]، سید مهدی حسینی[استاد راهنما]
چکیده: خاک به عنوان مصالح ساختمانی در پروژههای مختلف و نیز به عنوان تکیهگاهی برای پی ساختمان مورد استفاده قرارمیگیرد. مهندسین عمران همواره درصدد افزایش مقاومت خاک با استفاده از فرآیندهای مکانیکی نظیر اصلاح و تثبیت و یا استفاده از عناصر مسلح کننده بودهاند یکی از روشهای بهبود مقاومت، تسلیح خاک میباشد. تاکنون مصالح مختلفی نظیر الیاف شیشه (فایبرگلاس) مورد استفاده قرار گرفته و در رزین پلیاستر، فلزات بیاثر مانند آلومینیوم یا فولاد ضدزنگ، فولادهای روی اندود (گالوانیزه) و پلیمرها از قبیل ژئوتکستایل، ژئوگرید، ژئوکامپوزیت، الیاف پوششدار، نوارهای پلاستیکی صلب و لاستیکهای فرسوده برای این منظور استفاده شده است. برای پایدارسازی گودها از روش های متفاوتی استفاده میشود که از میان آن ها روش میخ کوبی کاربرد بیشتری دارد. در این پژوهش سعی شده تا با روش مذکور به یک مدل بهتر،ایمن تر و اقتصادی تر برای ایجاد سازه نگهبان گود رسید تا بتوان آن را جایگزین روشهای قدیمی تر و غیر ایمن و غیراقتصادی نمود.
هدف این پژوهش تأمین پایداری لازم برای گود از طریق ایجاد یک سازه نگهبان بهینه هست که زاویه و طول و چیدمانی بهینه برای میخ خاک ها را بدهد. بهنحویکه موجب گسیختگی و تغییرشکل مخرب در گود نشود، که بهوسیله نرمافزار پلکسیس و فلک مدلسازی انجام می شود. برای این منظور ابتدا باید گود در نرم ا فزار های عددی پلکسیس در حالت دو بعدی و نرم افزار فلک به صورت دو بعدی و سه بعدی میخکوبی مدلسازی شود، سپس زمانی که نتایج مطلوب بدست آمد نتایج روش ها باهم مقایسه می شود.
در این پژوهش میزان تغییر شکل ها و پایداری سازه نگهبان در گودبرداری های به روش میخ کوبی در عمق های 9و 14 متری در شرایط خاک دو لایه و در حالت اجرای میخخاکها با زاویه 10درجه و با طول متفاوت مورد بررسی قرارگرفته است.
کلید واژه ها (نمایه ها):
#گودبرداری #میخ کوبی #فلک #پلکسیس #آنالیز عددی #تحلیل سه بعدی #تحلیل دو بعدی #جابجایی دانلود نسخه تمام متن (رایگان)
محل نگهداری: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرودیادداشت: حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد.
تعداد بازدید کننده: