پایان نامه > کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود > مهندسی برق > مقطع کارشناسی ارشد > سال 1396
پدیدآورندگان:
محمدجواد صفرزاده قاضیانی [پدیدآور اصلی]، حسین خسروی[استاد راهنما]
چکیده: سامانه های کنترل تردد هوشمند به دلایل مختلف امنیتی، اقتصادی و اجتماعی در جوامع امروزی از اهمیت فراوانی برخوردار است. بازشناسی پلاک هسته اصلی سامانه های کنترل تردد هوشمند را تشکیل می دهد. نظارت بر تردد خودروها هنگام ورود و خروج از کشور به دلایل امنیتی و اقتصادی بسیار حائز اهمیت است. بازشناسی پلاک ترانزیت ایران به دلیل وجود 4 رنگ مختلف در آن با چالش جدی مواجه است.
در این پایان نامه روش برای بازشناسی پلاک ترانزیت ایران ارائه شده است. ابتدا برچسب زنی مولفه های بهم پیوسته پس زمینه و پیش زمینه تصویر انجام شده است. با بررسی اندازه این مولفه ها و معیارهایی از قبیل در یک سطر بودن مولفه ها مکان های نامزد پلاک در تصویر مشخص شده است. درمرحله بعد به استخراج ویژگی هیستوگرام گرادیان جهت دار از مولفه های نامزد پلاک می پردازیم. ویژگی های استخراج شده به یک شبکه عصبی آموزش دیده با 31 کلاس معتبر و یک کلاس نامعتبر داده می شود. با توجه به تعداد مولفه های معتبر محل دقیق پلاک در تصویر مشخص می شود. در تابع تصحیح با استفاده از یک شبکه عصبی دقیق تر که توسط ویژگی هیستوگرام گرادیان جهت دار و مکان مشخصه آموزش داده شده است، عمل بازشناسی نویسه-های پلاک انجام شده است.
الگوریتم پیشنهادی روی 54 تصویر خودرو با پلاک ترانزیت ایران که از زوایای مختلف، فواصل متفاوت، شرایط نوری و آب و هوایی مختلف گرفته شده اند امتحان شده که دقت 9۷٪ در مکان یابی پلاک و 88 ٪ برای بازشناسی پلاک را به همراه داشته است.
کلید واژه ها (نمایه ها):
#بازشناسی پلاک #تشخیص پلاک #کنترل تردد #پلاک دانلود نسخه تمام متن (رایگان)
محل نگهداری: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرودیادداشت: حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد.
تعداد بازدید کننده: