پایان نامه > کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود > صنایع و مدیریت > مقطع کارشناسی ارشد > سال 1395
پدیدآورندگان:
مهدیس اسکندی [پدیدآور اصلی]، سید محمد موسوی شاهرودی[استاد راهنما]، علی اکبر حسنی[استاد مشاور]
چکیده: در فضای آشفته امروزی، استفاده از دستگاههای مدیریت و ارزیابی عملکرد بهجز لاینفک یک سازمان تبدیلشده است. مدیران درک نمودهاند که بدون وجود یک سیستم ارزیابی عملکرد قادر به برنامهریزی و کنترل نخواهند بود. شرکتها و سازمانها به سیستم مدیریت عملکردی نیاز دارند که علاوه بر مدیریت داراییهای مشهود و نامشهود، میزان موفقیت سازمان دررسیدن به چشماندازها، اهداف و مأموریت را نیز ارزیابی کند؛ بهعبارتدیگر برای شرکتها و سازمانها تنها دانستن تفاوت میان برنامهها و نتایج واقعی کافی نیست، سازمانها میباید بهطور متناوب از افزایش تهدیدات و فرصتهایی که منجر به تغییرات در مفروضات مدیران و کارکنان میشود جهت واکنش مناسب، آگاه باشند. نکته مهم دیگر توجه سازمانها به مدیریت پایدار به معنا توسعه پایدار با پرداختن به ابعاد اقتصادی، اجتماعی و محیطزیستی است.
در حوزه سیستم مدیریت عملکرد، کارت امتیازی متوازن و کارت امتیازی متوازن پایدار، رایجترین ابزار مورداستفاده، و به دلایلی ازجمله محدود کردن معیارهای مهم کلیدی و ارتباط حوزههای مختلف با یکدیگر بسیار کارا و مؤثر میباشند. اما در کنار تمام محاسن به دلیل محدودیتهایی مانند: علیت یکطرفه، فقدان قابلیت اعتبارسنجی، عدم لحاظ تأخیرها، جهتگیری درونسازمانی و عدم پویایی توانایی تبدیل استراتژیها به اقدامات و اهداف به دلیل نبود روش منسجم را ندارند.
این پژوهش نشان داد که پویایی سیستم به کمک مدیران خواهد آمد و محدودیتهای کارت امتیازی متوازن پایدار را از بین خواهد برد و ابزار مناسب و دقیقی را جهت ارزیابی عملکرد استراتژیک و پایداری سازمانها به مدیران خواهد داد. مدل کارت امتیازی متوازن پایدار پویا به مدیران دنیای مجازی را پیشنهاد میدهد که میتوانند فرضیات خود را در آن آزمون کرده و تأثیرات استراتژیهای خود را بدون هزینه و ریسک در دنیای واقعی انجام دهند. این مطالعه موردی بر روی شرکت سیم و کابل مغان بوده است.
کلید واژه ها (نمایه ها):
#ارزیابی عملکرد استراتژیک #کارت امتیازی متوازن پایدار #پویایی سیستم #پایداری دانلود نسخه تمام متن (رایگان)
محل نگهداری: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرودیادداشت: حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد.
تعداد بازدید کننده: