اخبار و رویدادها: برگزاری هجدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شاهرود، ۱۹ و ۲۰ دی ماه ۱۴۰۲

شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۲- ۱۵:۴۲:۴۰

هجدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، ۱۹ و ۲۰ دی ماه ۱۴۰۲، به میزبانی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد. در این کنفرانس استادان، محققان و دانشجویان از دانشگاه‌های مختلف و جمعی از مدیران و متخصصان صنعت برق از شرکت توانیر، شرکت مدیریت شبکه برق ایران، شرکت‌های برق منطقه‌ای، شرکت‌های توزیع نیروی برق، شرکت‌های خصوصی و سایر شرکت‌های

در این کنفرانس استادان، محققان و دانشجویان از دانشگاه‌های مختلف و جمعی از مدیران و متخصصان صنعت برق از شرکت توانیر، شرکت مدیریت شبکه برق ایران، شرکت‌های برق منطقه‌ای، شرکت‌های توزیع نیروی برق، شرکت‌های خصوصی و سایر شرکت‌های تابعه وزارت نیرو مشارکت داشتند.
دکتر حمید حسن‌پور، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود و رییس کنفرانس؛ دکتر مصطفی رجبی مشهدی، مدیر عامل  شرکت مدیریت شبکه برق ایران؛ دکتر یاسر دامچی، دبیر علمی کنفرانس و دکتر حسین عسکریان ابیانه، دبیر دائمی کنفرانس سخنرانان آیین افتتاحیه بودند.

این کنفرانس با هدف ارتباط دانشگاه و صنعت در حوزه حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت و حل معضلات مربوطه در جهت پیشرفت علم و فناوری، میزبان بیش از ۳۰۰ شرکت کننده از استان های تهران، اصفهان، فارس، خراسان رضوی و جنوبی، سمنان، کرمان، مازندران، گیلان، آذربایجان شرقی و غربی، مرکزی، یزد، هرمزگان جهت ارائه ۵۰ مقاله برای سخنرانی و پوستر بوده است.
در این کنفرانس علاوه بر ۵ نشست ارائه مقالات، ۴ میزگرد تخصصی نیز درباره موضوعات مرتبط با حفاظت و اتوماسیون برگزار شد که با استقبال شرکت کنندگان کنفرانس مواجه شد. علاوه بر این ۱۰ عنوان کارگاه در حوزه های مختلف حفاظت و اتوماسیون در انتقال و توزیع برنامه‌ریزی گردید که در خلال کنفرانس و موازی با سایر برنامه‌ها برگزار شد. همچنین دو سخنرانی کلید با حضور دکتر ساده استاد تمام دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر مالک، استاد تمام دانشگاه کلگری کانادا در کنفرانس برگزار گردید.
   علاوه بر این نمایشگاه جانبی کنفرانس که با حضور فعال شرکت‌ها و سازندگان تجهیزات حفاظت و اتوماسیون در سالن خوارزمی برپا بود میزبان علاقمندان و شرکت کنندگان در کنفرانس بود.

ارسال شده در تاریخ :

آئین اختتامیه هجدهمین کنفرانس بین المللی «حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت» با سخنرانی دبیر اجرائی کنفرانس آقای دکتر رحیمیان برگزار شد. در این مراسم مقاله برتر کنفرانس و همچنین رساله دکتری و پایان نامه برتر معرفی و تقدیر شدند. همچنین به رسم یادبود، لوح سپاسی به نمایندگان شرکت‌های حاضر در نمایشگاه تقدیم گردید.
کمیته برگزاری کنفرانس بدینوسیله از تمامی دست اندرکاران کنفرانس اعم از اعضای کمیته علمی، اعضای کمیته اجرایی و همکاران اجرایی، مسئول دبیرخانه، دانشجویان همکار و تمام عزیزانی که در برگزاری این کنفرانس نقش داشتند تشکر و قدردانی خود را اعلام می دارد.