اخبار و رویدادها: پذيرفته شدگان آزمون نيمه متمركز دکتری سراسری و پذیرفته شدگان سهمیه ممتازین (بدون آزمون) سال تحصيلی1404-1403

سه شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳- ۱۰:۱۴:۱۷

پذيرفته شدگان آزمون نيمه متمركز دکتری سراسری و پذیرفته شدگان  سهمیه ممتازین (بدون آزمون) سال تحصيلی1404-1403

قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون نيمه متمركز دکتری سراسری و پذیرفته شدگان سهمیه ممتازین (بدون آزمون) سال تحصيلي1404-1403 در دانشگاه صنعتی شاهرود

پذيرفته شدگان آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری سراسری سال تحصيلي  1404-1403 در اين دانشگاه و همچنین پذیرفته شدگان با استفاده از سهمیه ممتازین(بدون آزمون) که قبلا اسامی آنها از طریق دفتر استعدادهای درخشان اعلام شده، ابتدا باید جهت ثبت نام مشروط و اولیه از تاريخ 1403/06/07لغايت 1403/06/10 به سيستم آموزشي گلستان دانشگاه صنعتی شاهرود  https://golestan.shahroodut.ac.ir/forms/authenticateuser/main.htm  مراجعه کنند و با کلیک روی " ثبت نام الكترونيكي )غيرحضوري)" مراحل ثبت نام اولیه و مشروط( اينترنتي) را مشاهده و طبق آن مراحل ثبت نام اولیه را تکمیل کرده و پس از اتمام ثبت نام، گواهي پذيرش الكترونيكي (گواهی ثبت نام مشروط و اولیه) را دریافت نمایند. لازم است این گواهی به همراه سایر مدارک  مندرج در این اطلاعیه در هنگام ثبت نام حضوری و نهایی شدن ثبت نام، به تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل گردد. ثبت نام مشروط و اولیه دانشجویان فقط بصورت غیر حضوری قابل انجام می باشد. (راهنمای ثبت نام اینترنتی در ذیل این اطلاعیه قراردارد)

اطلاعیه شماره 2 دکتری

فرمهای پیوست اطلاعیه شماره 2 دکتری)

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #اطلاعیه آموزشی #پذیرش دکتری #سهمیه استعدادهای درخشان...2