اخبار و رویدادها: آغاز مراحل ثبت نام دانشجویان در طرح شهيد احمدي روشن

آغاز مراحل ثبت نام دانشجویان در طرح شهيد احمدي روشن
شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۰- ۱۲:۱۶:۳۴

آغاز مراحل ثبت نام دانشجویان در طرح شهيد احمدي روشن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در راستای اجرای ششمين دوره طرح شهيد احمدي روشن زير نظر بنياد ملي نخبگان در كشور، امسال سه طرح از سوی دانشگاه صنعتي شاهرود مورد پذيرش قرار گرفت.

لذا با توجه به لزوم تشكيل هسته هاي دانشجويي براي هر كدام از اين طرح ها و به منظور بهره مندي دانشجويان دانشگاه از مزاياي مشاركت در اين طرح، به اطلاعاتی در خصوص طرح هاي پذيرفته شده، استاد راهبر هر طرح، شرايط اوليه دانشجويان و مزاياي مشاركت دانشجويان در طرح هاي پذيرفته شده، پرداخته می شود.

مزاياي مشاركت در طرح شهيد احمدي روشن براي دانشجويان :

دريافت كمك هزينه در طول دوره براي هر نفر ماهانه تا سقف 40 ميليون ريال

دريافت تا ۱۰۰ امتياز فعاليت‌هاي نخبگاني در جوايز مختلف بنياد (نظام وظيفه، جايزه تحصيلي، جايزه شهيد احدي و ...)

تجربه فعاليت بين‌رشته‌اي در هسته‌هاي نخبگاني و همكاري با دانشجويان مستعد از رشته‌ها و دانشگاه‌هاي مختلف

كسب مهارت‌هاي اجتماعي، افزايش خودباوري، مسئوليت‌پذيري و تحرك اجتماعي

ايجاد انگيزه براي ادامۀ كار، شروع كارهاي مشابه يا راه‌اندازي و رونق بخشيدن به كسب و كاري مفيد

شرايط اوليه دانشجويان جهت مشاركت در طرح شهيد احمدي روشن:

دانشجويان كل كشور در مقطع كارشناسي با شرط معدل ۱۷ به بالا (با در نظر گرفتن ضريب رشته و دانشگاه)

دانشجويان كل كشور در مقاطع تحصيلات تكميلي با شرط معدل ۱۸ به بالا (با در نظر گرفتن ضريب رشته و دانشگاه)

دانشجويان برگزيده آيين نامه پشتيباني از فعاليت هاي علمي و فرهنگي دانشجويان مستعد تحصيلي كشور در سال تحصيلي ۱۴۰۰-۱۳۹۹ و ۱۴۰۱-۱۴۰۰

مراحل ثبت نام دانشجويان در طرح شهيد احمدي روشن:

جهت كسب اطلاعات بيشتر با استاد راهبر طرح و يا با بنياد نخبگان استان سمنان تماس گرفته شود.

شیوه نامه طرح احمدی روشن