اخبار و رویدادها: مسابقات قهرماني مجازي دانشجويان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور

مسابقات قهرماني مجازي دانشجويان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰- ۰۹:۳۱:۰۰

مسابقات قهرماني مجازي دانشجويان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،  اداره كل تربيت بدني وزارت علوم در نظر دارد مسابقات قهرماني دانشجويان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور را در شرايط فعلي كرونا به صورت مجازي برگزار نمايد.

اين مسابقات در 17 رشته ورزشي با توجه به دستورالعمل ها و آيين نامه و مقررات عمومي  فني هر رشته در مهلت مقرر كه متعاقبا اعلام مي گردد، برگزار مي شود.

از دانشجويان علاقمند دعوت مي گردد در صورت تمايل به يك يا چند رشته ورزشي طبق آيين نامه و مقررات پيوست ، اقدام به ثبت نام نماييد.

رشته شطرنج به صورت آنلاين برگزار مي گردد و رشته دوچرخه سواري به صورت حضوري با رعايت شيوه نامه ها و پروتكل هاي بهداشتي برگزار خواهد شد.

ارسال كليپ ها فقط از طريق سامانه ستاو در مهلت مقرر كه متعاقبا اعلام خواهد شد امكان پذير مي باشد.

جهت دسترسي به آيين نامه ها و دستوالعمل هاي برگزاري مسابقات به انضمام فيلم هاي آموزشي علاوه بر سايت دانشگاه، به آدرس هاي ذيل مراجعه نماييد:

1- سايت اداره كل تربيت بدني وزارت علوم و سامانه ستاو به آدرس https://setav.ir/stay-home/

جهت انجام امور ثبت نام، راهنمايي و آپلود ويدئو هاي ارسالي با مديريت و كارشناسان تربيت بدني در ارتباط باشيد.

شماره مستقيم مديريت:02332395520

9-02332392204داخلي  2595-2575-2708