اخبار و رویدادها: آقای دکتر مسعود حکیمی تبار به عنوان دبیر انجمن کنه شناسی ایران منصوب شدند

آقای دکتر مسعود حکیمی تبار به عنوان دبیر انجمن کنه شناسی ایران منصوب شدند
یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۹- ۱۲:۱۵:۳۹

آقای دکتر مسعود حکیمی تبار به عنوان دبیر انجمن کنه شناسی ایران منصوب شدند

جناب آقای دکتر مسعود حکیمی تبار، عضو هیأت علمی گروه باغبانی و گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی، دبیر انجمن کنه شنناسی دوره پنجم -1399 الی 1402- منصوب گردید

به نام خدا

احتراما به استحضار مي رساند، مجمع عمومي و انتخابات هيات مديره و بازرسان انجمن كنه شناسي ايران دوره پنجم (1399-1402) روز دوشنبه 29 ديماه 1399 به صورت مجازي با وبينار برگزار شد و با راي اعضاي انجمن كنه شناسي ايران دكتر مسعود حكيمي تبار عضو هيات علمي گروه باغباني و گياه پزشكي دانشكده كشاورزي به عضويت هيات مديره انجمن در آمدند. همچنين جلسه هيات مديره در تاريخ 2 بهمن ماه 1399 برگزار گرديد و ايشان به عنوان دبير انجمن كنه شناسي ايران انتخاب شدند. شايان ذكر است انجمن كنه شناسي ايران در سال 1387 تاسيس شد. اين انجمن بين المللي براي كنه شناسان ايراني است كه داخل يا خارج ايران زندگي مي كنند. ولي كنه شناسان ساير كشورها نيز عضو انجمن هستند. در حال حاضر اين انجمن خبرنامه و مجله علمي پژوهشي و  Persian Journal Of Acarology ،ISI را منتشر مي كند و 3 دوره كنگره بين المللي در زمينه كنه شناسي برگزار كرده است. انجمن كنه شناسي ايران از انجمن هاي مصوب و داراي مجوز از كميسيون انجمن هاي علمي ايران وزارت علوم تحقيقات و فنآوري است.

با آرزوی توفیق روزافزون برای ایشان، امید است در تمامی مراحل زندگی و کاری موید به تأییدات حق تعالی بوده و باعث خیر برای خودشان و دانشگاه صنعتی شاهرود باشند.