اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه مشاوره قبل از ازدواج با عنوان "عاقلانگی تا عاشقانگی"

برگزاری کارگاه مشاوره قبل از ازدواج با عنوان "عاقلانگی تا عاشقانگی"
دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۹- ۱۳:۳۲:۱۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، کانون دختران یاس دانشگاه صنعتی شاهرود در راستای دانش افزایی دانشجویان و با هدف گسترش فرهنگ انتخاب صحیح و ازدواج موفق اقدام به برگزاری کارگاه مشاوره پیش از ازدواج تحت عنوان "عاقلانگی تا عاشقانگی" با حضور سرکار خانم دکتر مزینانی نمود.
این کارگاه که با حضور حدود 50 تن از دانشجویان دختر این دانشگاه و به همراه پرسش و پاسخ به صورت برخط از طریق فضای مجازی طی دو جلسه برگزار شد، با سرفصل هایی نظیر بهداشت روانی قبل از ازدواج، دلایل درست و نادرست ازدواج، سن مناسب انتخاب و... همراه بوده و در قالب فایل pdf نیز از طریق استاد جلسه به دانشجویان ارائه گردید.

شایان ذکر است کارگاه "یک مسیر هزار انتخاب" با محوریت مشاوره و مسائل پس از ازدواج نیز در آینده ای نزدیک برگزار خواهد شد.