اخبار و رویدادها: برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۹- ۰۸:۱۷:۱۶

برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود

به مناسبت روز درختكاری آیین كاشت نهال و درخت به همت بخش های مختلف دانشگاه صنعتی شاهرود در پردیس مهندسی و فناوری های نوین این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به مناسبت 15 اسفند ماه روز درختكاری تعدادی از كاركنان دانشگاه با مشاركت هیأت رئیسه، مدیریت امور اداری، اداره امور عمومی، باغبانی، مدیریت امور دانشجویی، معاونت فرهنگی و روابط عمومی، با حضور در پردیس مهندسی و فناوری های نوین، با كاشت درخت به استقبال سال نو رفته و در آستانه بهار با این كار نمادین، زندگی تازه ای به زمین بخشیدند.

دکتر فاتح در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات و فعالیت های تلاشگران این عرصه در دانشگاه، بابیان اینکه احیاء و ترویج نهال‌کاری و حفاظت از آن باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود، منابع طبیعی را سرمایه ای ملی دانست که باید برای حفظ آن تلاش نمود.

لازم به ذکر است، در ادامه تعدادی نهال در محدوده خوابگاه تحصیلات تکمیلی واقع در پردیس مهندسی و فناوری های نوین کاشته شد.