اخبار و رویدادها: انتصاب معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۹- ۱۳:۱۹:۲۰

انتصاب معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود

دکتر محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود طی حکمی دکتر مرتضی ایزدی فر را به سمت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

با عنايت به بند «10-هـ» ماده «4» آيين نامه جامع مديريت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب جلسه 684 شورای عالي انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربيات ارزنده جنابعالی به موجب اين ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان معاون آموزشی و تحصيلات تكميلی دانشگاه منصوب مي شويد.

اميد است با استعانت از خداوند متعال و عنايت به اصول والای انقلاب اسلامی و بر اساس اهداف و سياست های وزارت متبوع و دانشگاه، در سايه تلاش، همدلی و همفكری با همكاران محترم در انجام امور محوله موفق باشيد. مزيد سلامتی، سعادت و عزت شما را از خداوند منان مسالت دارم.

همچنین دکتر فاتح طی نامه ای مراتب تقدیر و تشکر خود را از خدمات صادقانه و اقدامات ارزشمند و موثر دکترناصرگودرزی در توسعه و گسترش فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه در مدت تصدی مسئولیت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی  اعلام داشت و با  استعفای وی موافقت کرد.