اخبار و رویدادها: چاپ دو مقاله عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود با ضریب تاثیر 29

چاپ دو مقاله عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود با ضریب تاثیر 29
شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۹- ۱۲:۳۷:۵۵

چاپ دو مقاله عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود با ضریب تاثیر 29

دو مقاله دكتر ماشاءالله رضاكاظمی عضو هيأت علمی دانشكده مهندسي شيمی و مواد دانشگاه صنعتی شاهرود، با ضریب تاثیر 29 چاپ و نمایه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دو مقاله دكتر ماشاءالله رضاكاظمي عضو هيأت علمی دانشكده مهندسي شيمی و مواد این دانشگاه، در مجله Progress in Energy and Combustion Science  با ضریب تاثیر 28.938  چاپ و نمایه شد.

لازم به ذکر است، از فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی دکتر رضاکاظمی می توان به چاپ 153 مقاله بین المللی ISI، چاپ 5 مقاله در نشریات علمی داخلی،  انجام 12 طرح تحقیقاتی و راهنمائی و مشاوره 10 پایان نامه در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد اشاره کرد.

روابط عمومی دانشگاه، کسب این دستاورد ارزشمند را به دكتر ماشاءالله رضاكاظمي تبریک گفته و موفقیت های روز افزون برای ایشان آرزومند است.

این مقالات تحت عنوان زیر می باشند:

Recent progress and remaining challenges in post-combustion CO2 capture using mextal-organic frxameworks (MOFs), DOI:10.1016/j.pecs.2020.100849

Next generation polymers of intrinsic microporosity with tunable moieties for ultrahigh permeation and precise molecular CO2 separation, https://doi.org/10.1016/j.pecs.2021.100903

کلمات کلیدی: #مقاله #ضریب تاثیر #هیأت علمی #پژوهش #تحقیقات #