اخبار و رویدادها: شصت و ششمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود به صورت مجازی برگزار شد.

شصت و ششمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود به صورت مجازی برگزار شد.
شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۹- ۱۱:۲۲:۲۵

شصت و ششمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود به صورت مجازی برگزار شد.

شصت و ششمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود و سیزدهمین همایش مجازی با موضوع " بیماریهای کلیوی و پیشگیری از نارسایی های کلیه " برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، شصت و ششمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود و سیزدهمین همایش مجازی در روز سه شنبه پنجم اسفند ماه جاری با موضوع " بیماریهای کلیوی و پیشگیری از نارسایی های کلیه " با حضور دکتر هما مسرور متخصص بیماریهای داخلی، فوق تخصص بیماری های کلیه، فشار خون، دیالیز و پیوند کلیه، مدرس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بیمارستان طالقانی، عضو انجمن بین المللی نفرولوژی به صورت مجازی برگزار شد.

دکتر مسرور در این همایش ضمن اشاره به اهمیت مراقبت از سلامت کلیه و اشاره نکات قابل توجهی در این خصوص، تاکید نمود: عدم دقت به این موضوع می تواند سلامت کلیه را با خطر مواجه نماید. ایشان در پایان همایش، به سوالات مخاطبان در فضای مجازی پاسخ داد.

قابل ذکر است این همایش به صورت لایو از صفحه رسمی همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود و به طور همزمان از صفحه اینستاگرام جارچی شاهرود پخش شد.

photo_۲۰۲۱-۰۲-۱۶_۲۰-۱۶-۳۳