اخبار و رویدادها: کسب مقام دوم توسط دانشجوی دانشگاه درمسابقات دواتلون قهرمانی دانشجويان كشور

کسب مقام دوم توسط دانشجوی دانشگاه درمسابقات دواتلون قهرمانی دانشجويان كشور
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۹- ۱۳:۲۵:۲۳

کسب مقام دوم توسط دانشجوی دانشگاه درمسابقات دواتلون قهرمانی دانشجويان كشور

مسابقات دواتلون قهرمانی دانشجویان كشور همزمان با رقابت قهرمانی کشور در اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرهرود؛ رقابت دواتلون آقایان قهرمانی دانشجویان كشور ۱۳۹۹ روز یکشنبه 26 بهمن ماه همزمان با مسابقات دواتلون قهرمانی كشور در اصفهان برگزار شد.

در این مسابقات كه در مسافت اسپرینت برگزارشد در پایان سید محمد حسینی از دانشگاه آزاد گمیشان اصفهان با زمان: ۵۷:۰۷ به مقام قهرمانی دست یافت. علی رضوانی از دانشگاه صنعتی شاهرود با زمان: ۵۷:۲۱ بر سكوی دوم ایستاد و سید پارسا محجوب از دانشگاه شهید بهشتی با زمان: ۵۹:۱۹ در جایگاه سوم این مسابقات قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک کسب این مقام  به آقای علی رضوانی برای ایشان آرزوی موفقیت درتمام مراحل زندگی را دارد.