اخبار و رویدادها: مراسم گلباران و ادای احترام به مقام شامخ شهدای انقلاب در دانشگاه برگزار می شود

مراسم گلباران و ادای احترام به مقام شامخ شهدای انقلاب در دانشگاه برگزار می شود
یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۹- ۱۲:۳۰:۰۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با عنايت به فرارسيدن ايام مبارك دهه فجر و چهل و دومين بهار پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران و همچنین در راستاي اجراي برنامه هاي كميته دانشگاهيان ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامي شهرستان شاهرود، مراسم گلباران و اداي احترام به مقام شامخ شهداي هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحميلي ويژه دانشگاهيان شهرستان شاهرود روز دوشنبه 13 بهمن ماه جاری از ساعت 10 صبح بر مزار شهداي گمنام دانشگاه با رعايت كامل پروتكل هاي بهداشتي برگزار می شود.

لذا از كليه علاقه مندان محترم دعوت مي‌گردد، جهت نثار گل و قرائت فاتحه و تجديد بيعت با آرمان‌هاي والاي امام (ره)، شهدا و رهبر معظم انقلاب در این مراسم شركت فرمايند.

ضمنا وسيله اياب و ذهاب جهت شركت در اين مراسم، ساعت 9:45 صبح از سر درب دانشگاه صنعتی شاهرود آماده حركت خواهد بود.