اخبار و رویدادها: کسب مقام اول کشور درسوگواره ی ملی فرهنگی-هنری اباعبدالله الحسین (ع) توسط گروه همسرایی میعاد دانشگاه

یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۹- ۱۱:۲۹:۱۸

گروه همسرایی میعاد دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به کسب مقام اول کشور درسوگواره ی ملی فرهنگی-هنری اباعبدالله الحسین (ع) گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیین اختتامیه ی اولین سوگواره ی ملی فرهنگی-هنری اباعبدالله الحسین (ع) و ششمین یادواره ی بوی سیب حرم با میزبانی دانشگاه شیراز و حمایت معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت مجازی برگزار شد.

photo_۲۰۲۱-۰۱-۳۰_۱۳-۳۴-۴۱_1

سوگواره ی ملی فرهنگی-هنری اباعبدالله الحسین (ع) و ششمین یادواره ی بوی سیب حرم، با هدف بهره گیری از زبان گویای هنر و تبدیل شعارهای مذهبی به نشانه ها و الگوهای هنری و بهره گیری از ظرفیت واقعه ی كربلا در خلق آثار تجسمی، برگزار شد.

این سوگواره ی ملی فرهنگی-هنری اباعبدالله الحسین (ع) و ششمین یادواره ی بوی سیب حرم، در 4 بخش اصلی هنری، ادبی، پژوهشی و فرزندان دانشگاهیان از سراسر كشور و در 22 رشته، میزبان آثار بود .شركت كنندگان در این سوگواره، بیش از 1100 اثر، از تمامی استان های كشور، از ۵۲ دانشگاه و مركز آموزش عالی كشور، به كمیته ی داوران ارسال كرده اند كه در مقیاس درصدی، اعضای هیأت علمی 10درصد، دانشجویان 72درصد و كاركنان 18درصد آثار واصله به دبیرخانه را به خود اختصاص داده اند و در این میان، بخش عكاسی با ۳۷۰ اثر و بخش شعر با ۱۶۰ اثر، درخشش بسیارخوبی داشته است.

لازم به ذکر است، سوگواره ی ملی فرهنگی-هنری اباعبدالله الحسین (ع) و ششمین یادواره ی بوی سیب حرم، در شاخه های: هنرهای تجسمی (پوستر، تایپوگرافی، عكس، نقاشی و نقاشی خط)، هنرهای نمایشی (تئاتر، تعزیه خوانی)، هنرهای تصویری (فیلم كوتاه، مستند، پویانمایی)، هنرهای آوایی (نوحه خوانی، موسیقی آیینی، نماهنگ، پادكست)، بخش ادبی با زیرشاخه های: ادبیات نمایشی (فیلمنامه)، بخش شعر و نثر ادبی (بخش دلنوشته، خاطره، داستان كوتاه) و بخش پژوهشی در رشته های: پژوهش هنر عاشورایی و مقالات علمی هنری، به همت معاونت فرهنگی-اجتماعی دانشگاه شیراز برگزار شده است.

در پایان این مراسم از برگزیدگان اولین سوگواره ی ملی فرهنگی-هنری اباعبدالله الحسین (ع) و ششمین یادواره ی بوی سیب حرم تقدیر شد.

گفتنی است گروه همسرایی میعاد دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به کسب مقام اول کشور در بخش موسیقی آئینی این سوگواره شد وهمچنین آقای محمد شاه علی موفق به کسب مقام دوم کشور در بخش هنرهای آوایی این سوگواره گردید.