اخبار و رویدادها: تقدیر رئیس دانشگاه از رتبه برتر کنکور سراسری رشته علوم تجربی سال 99

تقدیر رئیس دانشگاه از رتبه برتر کنکور سراسری رشته علوم تجربی سال 99
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۹- ۱۲:۴۸:۲۵

تقدیر رئیس دانشگاه از رتبه برتر کنکور سراسری رشته علوم تجربی سال 99

دکتر فاتح رئیس دانشگاه از محسن وفایی ­نژاد، فرزند مهدی وفائی نژاد رئیس اداره تدارکات دانشگاه به عنوان دانشجوی رتبه برتر کنکور سراسری رشته علوم تجربی سال (رتبه  33 کشوری ) با اهدای لوحی تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی دیداری صبح روز سه شنبه 7 بهمن ماه جاری دکتر فاتح رئیس دانشگاه از محسن وفایی­ نژاد، فرزند مهدی وفائی نژاد رئیس اداره تدارکات دانشگاه، به عنوان دانشجوی رتبه برتر کنکور سراسری رشته علوم تجربی سال 99 (رتبه  33 کشوری ) با اهدای لوحی تقدیر نمود.

در بخشی از این لوح آمده است:

دانشجوی عزیز جناب آقای محسن وفایی­نژاد

اکنون که با استعانت از درگاه خداوند متعال و در پرتو تعلیمات ارزنده والدین و مربیان و نیز تلاش بی­ وقفه خود موفق به کسب رتبه  33 کشوری در کنکور سراسری رشته علوم تجربی سال 1399 شده­ اید،  این پیروزی بزرگ را به شما تبریک می­گویم.

امید است با یاری جستن از خداوند حکیم و در سایه کوشش صادقانه؛ شاهد شکوفایی روزافزون شما در تمامی عرصه­ های علمی برای کشور عزیزمان باشیم.

با تشکر و احترام

دکتر محمد مهدی فاتح