اخبار و رویدادها: انتصاب رئيس جدید آزمايشگاه مركزی دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب رئيس جدید آزمايشگاه مركزی دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹- ۰۸:۵۲:۴۷

انتصاب رئيس جدید آزمايشگاه مركزی دانشگاه صنعتی شاهرود

از زحمات صادقانه و تلاش های ارزنده دكتر قدمعلی باقريان در مدت تصدی رياست آزمايشگاه مركزس دانشگاه قدردانی شد و طی ابلاغی دكتر محمد باقر نظری به سمت رئيس آزمايشگاه مركزی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی نامه ای از سوی دکتر فاتح رئیس دانشگاه از زحمات صادقانه و تلاش هاي ارزنده دكتر قدمعلي باقريان در مدت تصدي رياست آزمايشگاه مركزي این دانشگاه قدرداني شد و با استعفاي ایشان موافقت به عمل آمد و طی ابلاغی دكتر محمد باقر نظري به سمت رئيس آزمايشگاه مركزي این دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

با عنايت به ماده «8» آئين نامه آزمايشگاه مركزي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي، پژوهشي و فناوري و پيشنهاد معاون محترم پژوهشي و فناوري به موجب اين ابلاغ با حفظ پست سازماني به مدت دو سال به عنوان رئيس آزمايشگاه مركزي دانشگاه منصوب مي‌شويد تا امور محوله را بر اساس آئين نامه مذكور و با هماهنگي و  نظر معاون محترم پژوهشي و فناوري به انجام رسانيد.

WhatsApp-Image-2021-01-25-at-09.06