اخبار و رویدادها: انتشار کتاب جدید توسط یکی از اعضای هیات علمی دانشکده

انتشار کتاب جدید توسط یکی از اعضای هیات علمی دانشکده
یکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۹- ۱۹:۳۵:۴۲

انتشار کتاب جدید توسط یکی از اعضای هیات علمی دانشکده

با توجه به گسترش و توسعه سريع شبکه هاي کامپيوتري، نفوذ و حملات به آن ها افزايش يافته و به طرق و شيوه هاي مختلف انجام مي شود. هدف از تشخيص نفوذ براي شناسايي استفاده غيرمجاز، سوء استفاده، و آسيب پذيري هاي ايجاد شده توسط کاربران داخلي و مهاجمان خارجي است.

دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شاهرود مفتخر است تا کتاب جدیدی با عنوان «تشخیص و جلوگیری از نفوذ در شبکه» تحت ترجمه دکتر محسن رضوانی عضو هیات علمی دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات و با همکاری نشریه دانشگاه، به چاپ برساند.

این کتاب مناسب تمامی دانشجویان رشته‌ها فنی مهندسی و علاقه مندان به حوزه امنیت شبکه است و متقاضیان می‌توانند این کتاب را از طریق سامانه فروش کتاب آنلاین دانشگاه صنعتی شاهرود، تهیه نمایند.

برای ورود به سامانه فروش کتاب آنلاین دانشگاه صنعتی شاهرود از طریق این لینک اقدام کنید.