اخبار و رویدادها: دکتر چهارطاقی عنوان پژوهشگر برتر شركت آب و فاضلاب مشهد را کسب کرد.

دکتر چهارطاقی عنوان پژوهشگر برتر شركت آب و فاضلاب مشهد را کسب کرد.
شنبه ۱۳ دی ۱۳۹۹- ۰۸:۱۸:۳۵

دکتر چهارطاقی عنوان پژوهشگر برتر شركت آب و فاضلاب مشهد را کسب کرد.

دكتر محمود چهارطاقي عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود، موفق به كسب عنوان پژوهشگر برتر شركت آب و فاضلاب مشهد در سال 99-98 شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی نامه ای از سوی حسین اسماعیلیان رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شركت آب و فاضلاب مشهد، دكتر محمود چهارطاقي عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه در اجراي موفق طرح پژوهشي با عنوان «امكان‌سنجي فني و اقتصادي تغيير سيستم هوازي لجن به بي‌هوازي در تصفيه‌خانه‌هاي خين‌عرب و التيمور» موفق به كسب عنوان پژوهشگر برتر شركت آب و فاضلاب مشهد در سال 99-98 شده است.

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به ایشان تبریک گفته و موفقیت روزافزون ایشان را آرزومند است.