اخبار و رویدادها: كسب عنوان پژوهشگر برتر شركت آب و فاضلاب مشهد توسط دکتر چهارطاقی

كسب عنوان پژوهشگر برتر شركت آب و فاضلاب مشهد توسط دکتر چهارطاقی
پنج شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۹- ۰۷:۴۷:۲۳

كسب عنوان پژوهشگر برتر شركت آب و فاضلاب مشهد توسط دکتر چهارطاقی

دكتر محمود چهارطاقی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و مکاترونیک دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به كسب عنوان پژوهشگر برتر شركت آب و فاضلاب مشهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی نامه ای از سوی حسین اسماعیلیان رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شركت آب و فاضلاب مشهد، دكتر محمود چهارطاقی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه در اجرای موفق طرح پژوهشی با عنوان «امكان‌سنجی فنی و اقتصادی تغییر سیستم هوازی لجن به بی‌هوازی در تصفیه‌خانه‌های خین‌عرب و التیمور» موفق به كسب عنوان پژوهشگر برتر شركت آب و فاضلاب مشهد در سال 99-98 شده است.

دانشکده مهندسی مکانیک و مکاترونیک کسب این عنوان را به دکتر محمود چهارطاقی تبریک گفته و برای ایشان سلامتی و موفقیت های بیشتر آرزومند است.