اخبار و رویدادها: باغ ایرانی در پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود به نام سردار سلیمانی مزین می شود.

چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۹- ۱۳:۴۵:۵۲

به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مراسم یادبود و نامگذاری باغ ایرانی این دانشگاه مزین به نام این شهید بزرگوار انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با عنایت به فرارسیدن سالروز شهادت سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و به منظور گرامیداشت یاد و خاطره این مجاهد خستگی ناپذیر، مراسم یادبود و نامگذاری باغ ایرانی این دانشگاه، مزین به نام این شهید بزرگوار را در روز شنبه مورخ 13 دی ماه جاری از ساعت 10 صبح در محل یادمان شهدای پردیس مهندسی و فناوری های نوین این دانشگاه، با ادای احترام به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی برگزار می شود.

روابط عمومی دانشگاه از همکاران گرامی دعوت می نماید، با رعایت كامل پروتكل های بهداشتی در این مراسم حضور بهم رسانند.