اخبار و رویدادها: شصت و چهارمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود به صورت مجازی برگزار شد.

شصت و چهارمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود به صورت مجازی برگزار شد.
شنبه ۶ دی ۱۳۹۹- ۰۸:۳۷:۴۵

شصت و چهارمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود به صورت مجازی برگزار شد.

شصت و چهارمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود و یازدهمین همایش مجازی با موضوع "عملکرد ذهنی در مواجه با بیماری کرونا و تقویت سیستم ایمنی" همزمان با چهارمین سال تولد این سلسله همایش ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، شصت و چهارمین همایش سلامت و زندگی این شهرستان و یازدهمین همایش مجازی در روز سه شنبه 2 دی ماه جاری همزمان با چهارمین سال تولد این سلسله همایش ها، با حضور دکتر رضا ناظری روانشناس، استاد دانشگاه و کارشناس برنامه های تلویزیونی صدا و سیما برگزار شد.

دکتر ناظری در این همایش مجازی با موضوع "عملکرد ذهنی در مواجه با بیماری کرونا و تقویت سیستم ایمنی"، بیان نمود: نگاه به بحران به عنوان بستری برای رشد و تعهد به خود برای نزدیک شدن به موفقیت و تسلیم نشدن در چنین شرایطی، تنها عاملی است که برای عبور از بحران ها می تواند ما را به حال خوب نزدیک نماید.

ایشان بر اهمیت ورزش، خواب مناسب، نظام حمایتی، نشاط و تغذیه مناسب در این شرایط تأکید ویژه نمود.

قابل ذکر است این همایش به صورت لایو از صفحه رسمی همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود و به طور همزمان از صفحه اینستاگرام جارچی شاهرود پخش شد.