اخبار و رویدادها: اطلاعیه شرایط جدید کرونایی وضعیت زرد در شاهرود

اطلاعیه شرایط جدید کرونایی وضعیت زرد در شاهرود
جمعه ۵ دی ۱۳۹۹- ۱۸:۴۹:۲۲

بر اساس بخشنامه شماره 374899 مورخ 27-08-99 سازمان اداری و استخدامی كشور و براساس طرح جامع مديريت هوشمند محدوديت ها برای جلوگيری از شيوع بيشتر ويروس كرونا، محدوديت اجرايی در سطح دانشگاه به شرح زير اعلام می گردد. با توجه به شرايط زرد در شاهرود و بر اساس بند 2-1-4 بخشنامه مذكور، از تاریخ 06-10-1399 تا اطلاع ثانوی به شرح ذیل می باشد.

1.  فعاليتهای اعضای محترم هيات علمی اعم از فعاليتهای آموزشی، پژوهشی، برگزاری كلاسهای درس، جلسات دفاع از پروپوزال، پايان نامه و رساله، راهنمايی و مشاوره دانشجويان به صورت غيرحضوری خواهد بود. اساتيد محترمی كه در منزل امكان برگزاری كلاس را ندارند کماکان می توانند در محل دانشكده با رعايت مقررات ايمنی و بهداشتی حضور يابند.

2. دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی که از قبل امور پژوهشی خود را پیگیری می کردند کماکان می توانند با رعایت پروتکل های بهداشتی از آزمایشگاهها و کارگاه ها استفاده نمایند.

3. حضور کلیه مدیران محترم الزامی است. دو سوم كارمندان محترم در دانشگاه براساس نیاز واحد و با اولویت بندی مدیران حاضر خواهند بود به شرط آن که خللی در امور دانشگاه پیش نیاید.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود