اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه هیات اجرایی جذب دانشگاه با اعضای جدید

برگزاری جلسه هیات اجرایی جذب دانشگاه با اعضای جدید
سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۹- ۱۷:۱۰:۱۸

برگزاری جلسه هیات اجرایی جذب  دانشگاه با اعضای جدید

دویست و چهلمین جلسه هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور اعضای جدید این هیات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، صبح روز سه شنبه 2 آذر ماه جاری دویست و چهلمین جلسه هیات اجرایی جذب هیات علمی با حضور اعضای جدید این هیات برگزار شد.

در این جلسه نتایج بررسی کارگروه های علمی و عمومی اعضای هیات علمی در خصوص تبدیل وضعیت استخدامی همکاران از پیمانی به رسمی آزمایشی و از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی بحث و تبادل نظر به عمل آمد و به تصویب رسید.

دکتر فاتح در این جلسه از دکتر مهدی قناد کهتوئی، دبیر هیات اجرایی جذب در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی نمود و برای دکتر علی یونسیان که به تازگی عهده دار این سمت شده اند، آرزوی موفقیت نمود.

ایشان از زحمات اعضای قبلی این هیات، آقایان هادی قربانی، رمضان رمضانی اومالی، محمد علی مولایی، مهدی ایرانمنش و مهدی قناد کهتوئی تشکر نمود.

گفتنی است اعضای حقیقی جدید هیات اجرایی جذب دانشگاه؛ آقایان علی یونسیان ( عضو و دبیر اجرایی)، مرتضی ایزدی فرد، حسین خسروی، سید علی سلیمانی ایوری و قدمعلی باقریان می باشند.

روابط عمومی دانشگاه با تشکر و سپاس از اعضای قبلی این هیات، برای اعضای جدید آرزوی موفقیت و توفیق خدمت آرزومند است.