اخبار و رویدادها: دفاع از رساله مجازی دانشجوی دکتری برق دانشگاه صنعتی شاهرود

دفاع از رساله مجازی دانشجوی دکتری برق دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۹- ۱۳:۲۸:۰۰

دفاع از رساله مجازی دانشجوی دکتری برق دانشگاه صنعتی شاهرود

رضا میرزاحسینی دانشجوی دکتری برق گرایش قدرت دانشگاه صنعتی شاهرود به صورت مجازی از رساله خود با كسب درجه‌ی عالی دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، رضا میرزاحسینی دانشجوی دکتری برق گرایش قدرت این دانشگاه، در روز سه شنبه 29 مهر ماه سال جاری از رساله‌ی خود تحت عنوان "تعیین پارامترهای اختیاری و طراحی بهینه موتور شار محوری مغناطیس دائم چند لایه" با راهنمایی دکتر احمد دارابی استاد تمام و مشاوره دکتر محسن اصیلی استادیار گروه قدرت دانشکده ی مهندسی برق این دانشگاه به صورت مجازی دفاع نمود.

این رساله براساس نظر داور خارجی دکتر محمدرضا بسمی دانشیار دانشگاه شاهد، دکتر علی دستفان دانشیار و دکتر امیر حسن نیا خیبری استادیار گروه قدرت دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان داورهای داخلی به كسب درجه‌ی عالی نائل شد. در این رساله بر اساس روش های تحلیلی الگوریتم طراحی دقیقی برای طراحی بهینه یک ماشین آهنربای دائم شار محوری بدون شیار پیشنهاد شد. همچنین روش هایی برای انتخاب بهینه ولتاژ و فرکانس تغذیه، کاهش هارمونیک های ولتاژ القایی و ریپل گشتاور ماشین ارائه گردید. بر اساس الگوریتم طراحی پیشنهادی نمونه های مختلفی از ماشین آهنربای دائم شار محوری طراحی و ساخته شد. به کمک شبیه سازی به روش اجزاء محدود و نتایج آزمایشگاهی صحت الگوریتم طراحی و موثر بودن روش های پیشنهادی در انتخاب بهینه ولتاژ و فرکانس تغذیه، کاهش هارمونیک های ولتاژ القایی و ریپل گشتاور ماشین مورد تائید قرار گرفت.

لازم به ذکر است که چاپ 2 مقاله کنفرانسی و 5 مقاله ISI از جمله دستاوردهای رساله فوق می باشد.