اخبار و رویدادها: حفظ هویت مستقل موسسات آموزش عالی استان ها در اجرای مدیریت استانی دانشگاه ها

حفظ هویت مستقل موسسات آموزش عالی استان ها در اجرای مدیریت استانی دانشگاه ها
سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۹- ۱۰:۱۹:۴۰

حفظ هویت مستقل موسسات آموزش عالی استان ها در اجرای مدیریت استانی دانشگاه ها

در راستای اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص مدیریت استانی دانشگاه ها و تعیین دانشگاه های معین استان ها، دانشگاه صنعتی شاهرود هم دانشگاه معین در سطح استان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در راستای اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و طرح مدیریت استانی دانشگاه ها، دانشگاه صنعتی شاهرود با تکیه بر زیرساخت ها، قدمت، توانمندی ها، ماموریت گرایی، صنعتی بودن و همترازی با دانشگاه مرکز استان، همراه با دانشگاه سمنان، دانشگاه معین استان شد.

پیرو این موضوع؛ مقام عالی وزارت طی نامه ای ضمن برشمردن اهداف و مزایای مدیریت استانی موسسات آموزش عالی، بر هویت مستقل موسسات آموزش عالی تاکید کرد.

در نامه مقام عالی وزارت آمده است: «تعیین دانشگاه های معین در اجرای مصوبه شــمارة 7418/95/دش مورخ 27/4/1395 شورای عالی انقلاب فرهنگی و مصوبه جلسه شماره 131 ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، با هدف تمرکززدایی و شـبکه سازي علمی، هم افزایی مؤسسات آموزش عالی واقع در آن اسـتان، مشارکت هرچه بیشتر مؤسـسات در تصـمیم گیري ها و تصـمیم سازي هاي آموزش عـالی، متنـاسب سـازي و متـوازن کردن توســعۀ مؤســسات، کـاهش بوروکراسـی ناشـی از تمرکز تصمیم گیري ها و ایجاد هماهنگی و تبادل تجربیات میان ساختارهاي آموزش عالی صورت گرفته و هدف آن تسهیل روابط میان بخش هاي مختلف آموزش عالی با تعیین یکی از روساي دانشگاه هاي اسـتان به عنـوان نماینـده وزارت عتـف در اسـتان ذیربـط می باشـد. بدیهی است هویت مستقل موسسات آموزش عالی استان ها، هیئت های امنا و هیئت های ممیزه آن ها کمافی السابق در چارچوب ضوابط و مقررات مربوطه به قوت خود باقی است.»

گفتنی است دانشگاه صنعتی شاهرود با قدمت حدود نیم قرن دارای هیئت امنا، هیئت ممیزه و هیات اجرایی جذب مستقل می باشد.