اخبار و رویدادها: بیانیه بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود

جمعه ۳۰ آبان ۱۳۹۹- ۱۸:۵۰:۰۲

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت هفته بسیج

پنجم آذر ماه، روز "بسيج مستضعفان"، سالروز تشكيل نهادي مردمي، سازماني پويا و جهادي، لشكري مخلص و خدايي، شجره‌ي طيبه‌ي ارزش‌هاي الهي و انساني، ميقات پابرهنگان، مدرسه عشق و مكتب شاهداني به فرمان معمار کبیر انقلاب، امام راحل (ره) است. واژه "بسیج" تداعی‌گر ياد و خاطره‌ي شهدا، جانبازان، آزادگان، ايثارگران و جهادگران گمنامی است  که با دل‌های نورانی، جان‌های گرامی همچون سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی با بذل خون پاک خود از کیان و دین این مردم صیانت کردند. امروز که دشمنان این مرز و بوم در تلاش هستند تا بتوانند با ابزار تهدید، تحریم، شبهه افکنی و اهانت به مقدسات دین مبین اسلام پیشرفت و حرکت مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران را سد کنند، بازگشت به فرهنگ و تفکر بسیجی یعنی همدلی، همبستگی و تلاش در مسیر خوداتکایی و خودکفایی کشور می‌تواند ما را از این دوران نیز به سلامت عبور دهد.

بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن گرامیداشت و تبریک هفته بسيج به آحاد دانشگاهیان،  امید دارد در پرتو منویات حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب گام دوم انقلاب، گامی در راستای ظهور تمدن نوین اسلامی و تحقق عدالت در راستای ظهور منجی عالم بشریت باشد.

کانون بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود