اخبار و رویدادها: 30 پله ارتقا دانشگاه نسبت به سال قبل در رتبه بندی بين المللي دانشگاه هاي سبز

30 پله ارتقا دانشگاه نسبت به سال قبل در رتبه بندی بين المللي دانشگاه هاي سبز
چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۹- ۱۲:۴۹:۰۲

30 پله ارتقا دانشگاه نسبت به سال قبل در رتبه بندی بين المللي دانشگاه هاي سبز

دانشگاه صنعتي شاهرود تنها دانشگاه استان سمنان در رتبه بندی بين المللي دانشگاه هاي سبز در بين دانشگاه هاي ايراني رتبه 11 و در كل دانشگاه هاي دنيا كه در اين رتبه بندي شركت كرده اند، رتبه 371 را كسب نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طبق اعلام نتايج دوره 2020 رتبه بندي بين المللي دانشگاه هاي سبز، اين دانشگاه توانست در بين 41 دانشگاه ايراني رتبه 11 و در بين 922 دانشگاه هاي دنيا كه حائز رتبه بندي دانشگاه هاي سبز گرديدند، با 30 پله ارتقا نسبت به سال قبل، رتبه 371 را كسب نمايد.

لازم به توضیح است، نسبت به سال قبل حدود 150 دانشگاه به تعداد دانشگاه هاي شركت كننده در رتبه بندي امسال افزوده شد و دانشگاه هاي ايراني شركت كننده نيز از 21 عدد به 41 افزايش يافته اند.

دانشگاه صنعتي شاهرود به عنوان تنها دانشگاه استان سمنان در اين رتبه بندي قرار گرفت.

دانشگاه اندونزي با هدف ترويج پايداري در آموزش عالي، از سال ۲۰۱۰ اقدام به ارزيابي و رتبه بندي دانشگاه‌هاي جهان بر اساس  معيارها و شاخص‌هاي مرتبط با مسائل زيست محيطي در دانشگاه‌ها نموده است و دانشگاه صنعتي شاهرود امسال براي سومين بار به همت دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه طي دو ماه جمع بندي اطلاعات توانست جهت قرارگيري در اين رتبه بندي اقدام نمايد.

معيارهاي زيرساخت دانشگاه براي دانشگاه هاي سبز

لازم به ذكر است، ميزان مصرف انرژي، ضايعات، مصرف آب، حمل و نقل و آموزش در حوزه محيط زيست و پايداري از جمله پارامترهاي ارزيابي اين دوره از رتبه بندي بين المللي دانشگاه هاي سبز بود.

photo_2020-12-16_12-49-43