اخبار و رویدادها: درخشش دانشگاه‌ صنعتی شاهرود در رتبه بندی موضوعی تایمز 2021

درخشش دانشگاه‌ صنعتی شاهرود در رتبه بندی موضوعی تایمز 2021
جمعه ۲۱ آذر ۱۳۹۹- ۰۸:۴۱:۰۳

درخشش دانشگاه‌ صنعتی شاهرود در رتبه بندی موضوعی تایمز 2021

درخشش مجدد دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی موضوعی تايمز 2021 در موضوعات "مهندسی و فناوری" و " علوم پایه ".

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، بر اساس نتایج نظام رتبه بندی موضوعی تایمز 2021 این دانشگاه توانست در حوزه موضوعی مهندسی و فناوری و علوم پایگاه رتبه 600 تا 801 را کسب نماید.

رتبه بندی موضوعی دانشگاه‌های جهان در نظام رتبه بندی بین‌المللی تایمز در موضوعات مختلف هنر و علوم انسانی، علوم مهندسی و فناوری، علوم کامپیوتر، علوم پایه، علوم بالینی، بهداشت، روانشناسی، علوم زیستی، تجارت و اقتصاد، آموزش، حقوق، علوم فیزیکی، علوم اجتماعی منتشر شد.

دانشگاه صنعتی شاهرود در حوزه موضوعی مهندسی و فناوری (شامل رشته‌های مهندسی عمومی، مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران و مهندسی شیمی) و حوزه علوم پایه (شامل رشته های شیمی، زمین شناسی، ریاضیات، نجوم و فیزیک) موفق به كسب رتبه 600 تا 801 در ميان دانشگاه هاي ايراني حاضر در رتبه بندي تايمز سال 2021 شد.

جایگاه ششم دانشگاه صنعتی شاهرود

با این رتبه بندی دانشگاه صنعتی شاهرود در میان دانشگاه های صنعتی کشور جایگاه ششم را به خود اختصاص داده است.

گفتنی است در این رتبه بندی، در حوزه مهندسی و فناوری 38 دانشگاه و در حوزه علوم پایه 37 دانشگاه ایرانی حضور دارند.