اخبار و رویدادها: پیام بسیج اساتید دانشگاه به مناسبت ترور و شهادت دکتر محسن فخری زاده

پیام بسیج اساتید دانشگاه به مناسبت ترور و شهادت دکتر محسن فخری زاده
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۹- ۱۹:۲۶:۲۶

پیام بسیج اساتید دانشگاه به مناسبت ترور و شهادت دکتر محسن فخری زاده

کانون بسیج اساتید دانشگاه در پی ترور ددمنشانه و شهادت دکتر محسن فخری زاده پیامی را منتشر کرد.

در متن این پیام آمده است:

بسم رب شهدا و صدیقین

اینک در سالگرد شهادت دکتر شهریاری شاهد اقدام ددمنشانه دشمنان در به شهادت رساندن یکی دیگر از دانشمندان برجسته هسته­ای کشور، دکتر محسن فخری­زاده، هستیم. کانون بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی ننگین و عرض تسلیت محضر مقام معظم رهبری و جامعه علمی کشور، خواستارپاسخی قاطع و کوبنده به عاملان و مباشران این اقدام از طرف از مسئولین کشوری و امنیتی می باشد. اگر چه فقدان این دانشمند فرهیخته و کهنه سرباز دوران دفاع مقدس یک ضایعه غم انگیز برای ملت ایران است ولی یقینا راه ایشان در مسیر اقتدار و بالندگی کشور توسط اساتید، دانشجویان و همرزمان آن شهید سرافراز با قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت.

کانون بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود