اخبار و رویدادها: درخشش 10 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان

درخشش 10 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان
پنج شنبه ۶ آذر ۱۳۹۹- ۱۰:۰۶:۱۰

براساس نتایج حاصل از یک تحقیق علمی منتشر شده در پایگاه Mendeley برمبنای یافته های علمی نمایه‌­شده در پایگاه اسکوپوس در طی سال 2019 میلادی، ده عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقایان دکتر محمد حسین احمدی و دکتر علی اکبر ملکی (از دانشکده مهندسی مکانیک)، دکتر ماشاءالله رضا کاظمی و دکتر رضا طاهریان (از دانشکده مهندسی شیمی و مواد)، دکتر محمد مهدی فاتح و دکتر علیرضا الفی (از دانشکده مهندسی برق) و دکتر محمد عطائی و دکتر اصغر عزیزی (از دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک) دکتر حسن حسن آبادی (از دانشکده فیزیک) و دکتر علیرضا ناظمی (از دانشکده ریاضی) ده عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود هستند که در این رتبه بندی بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته اند.

این ارزیابی براساس جدیدترین نسخه ارائه ‌­شده از سوی پایگاه داده‌های موسوم به science-wide author data baxses of standardized citation indicators   است که در پایگاه Mendeley ثبت و منتشر شده است. فهرست اسامی نویسندگان برتر مقاله‌های علمی نمایه‌­شده در پایگاه اسکوپوس بر پایه شاخصی ترکیبی در قالب ۲۲ شاخه علمی و ۱۷۶ زیرشاخه محاسبه و تنظیم شده است. گفتنی است این رده‌بندی مبتنی بر دیتابیس پژوهشی یکصد و شصت و یک هزار دانشمند در طی سال ۲۰۱۹ بوده است. براین اساس از کل دانشگاههای دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاههای آزاد اسلامی ایران 1155 پژوهشگر در لیست ۲ درصد دانشمند برتر قرار گرفته‌اند.

لازم به ذکر است پیشتر، براساس گزارش پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) ، سه نفر از اساتید این دانشگاه، دکتر محمدحسین احمدی، دکتر علی اکبر ملکی و دکتر ماشاءالله رضاکاظمی به عنوان دانشمندان یک درصد جهان معرفی شده بودند.

روابط عمومی دانشگاه این افتخار را به جامعه دانشگاهی شهرستان شاهرود تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت روزافزون برای این همکاران دارد.

برای مشاهده نحوه انتخاب و شاخص‌های این فهرست، به پیوند زیر مراجعه شود.

کلمات کلیدی: #محمد حسین احمدی #علی اکبر ملکی #ماشاءالله رضا کاظمی #محمد مهدی فاتح #محمد عطائی #علیرضا الفی #حسن حسن ابادی #علیرضا ناظمی #اصغر عزیزی #رضا طاهریان #2% #دانشمند جهان