اخبار و رویدادها: راه اندازی نرم افزار جامع ستاو جهت بهره مندی از خدمات آموزشی و ورزشی دانشگاهيان

راه اندازی نرم افزار جامع ستاو جهت بهره مندی از خدمات آموزشی و ورزشی دانشگاهيان
سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹- ۱۳:۵۰:۰۰

راه اندازی نرم افزار جامع ستاو جهت بهره مندی از خدمات آموزشی و ورزشی دانشگاهيان

اداره كل تربيت بدنی وزارت علوم با همكاری مديريت تربيت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان در يك اقدام فرهنگی-ورزشی با هدف ارائه خدمات آموزشی و ورزشی به دانشگاهيان نرم افزار جامع ستاو را راه اندازی نموده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با عنايت به نقش بارز فعاليت بدنی و حفظ سلامت جسمانی براي جلوگيری از اثرات مخرب شرايط قرنطينه خانگی و مقابله با ويروس منحوس كرونا، اداره كل تربيت بدنی وزارت علوم با همكاری مديريت تربيت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان در يك اقدام فرهنگی-ورزشی با هدف ارائه خدمات اموزشی و ورزشی به دانشگاهيان نرم افزار جامع ستاو را راه اندازی نموده است.

به همین منظور در راستای تحقق كمپين (در خانه مي مانيم و ورزش مي كنيم) از كليه دانشجويان و همكاران محترم علاقه مند دعوت می گردد با عضويت در اين سامانه كه سامانه تندرستی، ارزيابی و ورزشی می باشد از خدمات اثربخش  آن در جهت بهبود تندرستی و ارتقاء سطح ورزشی بهرمند گردند.

اين نرم افزار از طريق وب سايت و اپليكيشن قابل دسترسی مي باشد.

آدرس سامانه ستاوhttp://setav.ir

ستاو صفحه اول