اخبار و رویدادها: جایگاه جهانی دانشگاه صنعتی شاهرود بر اساس تازه‌ترين رتبه‌بندي تايمز

جایگاه جهانی دانشگاه صنعتی شاهرود بر اساس تازه‌ترين رتبه‌بندي تايمز
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۹- ۱۱:۲۱:۴۶

جایگاه جهانی دانشگاه صنعتی شاهرود بر اساس تازه‌ترين رتبه‌بندي تايمز

بر اساس تازه‌ترين رتبه‌بندي تايمز، دانشگاه صنعتی شاهرود در دو موضوع مهندسي و علوم فيزيكي در رتبه 800-601 جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، بر اساس تازه‌ترين رتبه‌بندي تايمز این دانشگاه در دو موضوع مهندسي و علوم فيزيكي در رتبه 800-601 جهان قرار گرفت.

رتبه‌بندي تايمز به عنوان يكي از مهمترين نظام‌هاي رتبه‌بندي بين‌المللي كه دانشگاه‌هاي جهان را ارزیابی مي‌كند، در تازه ‌ترين بررسي خود بهترين دانشگاه‌هاي جهان و ايران را براساس موضوعات علمي در سال 2021معرفي كرد.

شايان ذكر است كه موضوع مهندسي شامل رشته هاي مهندسي برق و الكترونيك، مكانيك، هوا فضا، عمران و مهندسي شيمي بوده و موضوع علوم فيزيكي نیز شامل رياضي و آمار، فيزيك و نجوم، علوم محيط زيست، علوم زمين و علوم دريايي مي باشد.