اخبار و رويدادها: قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دوره تحصیلات تکمیلی دانشکده عمران

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دوره تحصیلات تکمیلی دانشکده عمران
جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۹- ۲۱:۱۰:۱۳

امکان شرکت دانشجویان عزیز جدیدالوورد در کلاسهای مجازی در سامانه LMS

ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان عزیز جدیدالورود تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی عمران به استحضار می رساند:

اسامی تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی عمران به سامانه آموزشهای الکترونیکی یا LMS اضافه گردید و دانشجویان عزیز می توانند از شنبه 17 آبان ماه در کلاسهای مجازی دانشکده مهندسی عمران راس ساعت اعلام شده در برنامه هفتگی خود شرکت نمایند.

چنانچه مشکلی در ورود به سامانه داشتید یا برنامه هفتگی شما ناقص ثبت سیستم شده بود در تلگرام به آی دی اینجانب محبوبه جعفری - کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی عمران - پیام دهید تا در اسرع وقت پیگیری نمایم.

آی دی تلگرام :   M_jafari1354@
 کانال دانشکده مهندسی عمران ویژه تحصیلات تکمیلی : t.me/CIVILEPGUNISHAHROOD    آخرین اخبار دانشکده را از این کانال پیگیری بفرمایید.