اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دکتری دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه

دفاع از رساله دکتری دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۹- ۱۱:۲۵:۳۷

دفاع از رساله دکتری دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه

کامران فروتن دانشجوی مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود با كسب درجه‌ی عالی دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، کامران فروتن دانشجوی دکتری رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی این دانشگاه، در روز سه شنبه 6 آبان ماه جاری از رساله‌ی خود تحت عنوان "تحلیل ارتعاشات غیرخطی پوسته‌های استوانه‌ای با تقویت‌کننده‌های مایل بر بستر ویسکوالاستیک تحت تحریک خارجی و پارامتریک" با راهنمایی دکتر حبیب احمدی، دانشیار گروه جامدات و طراحی کاربردی دانشکده‌ی مهندسی مکانیک این دانشگاه دفاع نمود.

این رساله براساس نظر داور خارجی پروفسور محمد شرعیات استاد تمام دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی و همچنین دکتر حمیدرضا ایپک‌چی دانشیار و دکتر علیرضا شاطرزاده دانشیار به عنوان داوران داخلی و همچنین نماینده محترم تحصیلات تکمیلی دکتر سید علی سینا استادیار گروه جامدات و طراحی کاربردی دانشگاه صنعتی شاهرود به كسب درجه‌ی عالی نائل شد.

چکیده:

در این پژوهش یک روش تحلیلی به‌منظور بررسی رفتار ارتعاشات غیرخطی پوسته­های استوانه­ای مدرج تابعی تقویت­شده با تقویت­کننده­های مایل ارائه‌شده است که توسط بستر ویسکوالاستیک احاطه­شده و تحت تحریک خارجی و پارامتریک قرار دارد. لذا تأثیر زوایای مختلف تقویت­کننده­ها، پارامترهای مختلف هندسی و بستر ویسکوالاستیک بر رفتار پدیده‌های مربوط به تشدید با فرض تشدید داخلی مورد بررسی قرار گرفته است.

شایان ذکر است؛ 6 مقاله‌ی معتبرISI  از جمله دستاوردهای پژوهشی این رساله بوده است و 2 مقاله دیگر نیز در دست داوری می‌باشد.

تا کنون کامران فروتن همچنین، موفق به چاپ 23 مقاله‌ی معتبر دیگر علاوه بر 6 مقاله‌ مذکور، شامل 15 مقاله‌یISI ، 2 مقاله‌ی Scopus و 6 مقاله کنفرانسی شده است.

Foroutan