اخبار و رویدادها: اطلاعیه دانشکده ریاضی برای دانشجویان جدیدالورود مقطع ارشد و دکتری

اطلاعیه دانشکده ریاضی برای دانشجویان جدیدالورود مقطع ارشد و دکتری
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۹- ۱۸:۲۶:۱۸

اطلاعیه دانشکده ریاضی برای دانشجویان جدیدالورد تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری)

با سلام و عرض خیرمقدم خدمت دانشجویان عزیز:

·       به اطلاع کلیه دانشجویان جدیدالورود دوره ارشد و دکتری میرساند با توجه به شیوع ویروس کرونا و الزام بر عدم حضور دانشجویان در دانشگاه، در این نیمسال کلیه امور آموزشی بصورت مجازی برگزار میگردد.

·       آموزش مجازی دانشگاه بصورت آنلاین در بستر سامانه LMS به آدرس   http://lms.shahroodut.ac.ir برای دانشجویان دکتری از تاریخ 99/08/11 و برای دانشجویان ارشد از تاریخ 99/08/18 برگزار میگردد. حضور دانشجویان در این کلاسها مطابق برنامه ثبت شده در سامانه ضروری می باشد.

·       نام کاربری جهت ورود به سامانه lms شماره دانشجویی و رمز ورود شماره تلفن همراه ثبت شده در سیستم گلستان (اطلاعات جامع دانشجویی ـ پرسنلی) می باشد.

·       جهت اطلاع از برنامه هفتگی دروس به گزارش 88 در سامانه گلستان به آدرس golestan.shahroodut.ac.ir مراجعه نمایید.

·       راههای ارتباطی با کارشناس آموزش محترم تحصیلات تکمیلی دانشکده (سرکار خانم مهندس خداوردی):

شماره تلفن آموزش دانشکده ریاضی: 02332300240 داخلی 3331 (لطفا در صورت عدم تعطیلی دانشگاه با این شماره تماس حاصل فرمایید.)

شماره همراه:   09392099048 (لطفا فقط در روزهای کاری و ساعات اداری تماس حاصل فرمایید)

آیدی تلگرام: @Khodaverdi1399(لطفا مشخصات خود شامل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و مقطع تحصیلی را ذکر فرمایید)

آدرس ایمیل: khodaverdi8794@gmail.com(لطفا مشخصات خود شامل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و مقطع تحصیلی را ذکر فرمایید)

·       راههای اتباطی با مدیرگروه محترم ریاضی (جناب آقای دکتر غزنوی):

شماره تلفن دفتر مدیران گروه دانشکده ریاضی: 02332300240 داخلی 3336 و یا داخلی 3263

آیدی تلگرام: @ghaznavi_math(لطفا مشخصات خود شامل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و مقطع تحصیلی را ذکر فرمایید)

آدرس ایمیل:  Mehrghaznavi@gmail.com(لطفا مشخصات خود شامل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و مقطع تحصیلی را ذکر فرمایید)