اخبار و رویدادها: انتصاب دكتر محمدحسین احمدي به ریاست پژوهشكده اتوماسيون و هوش مصنوعی

انتصاب دكتر محمدحسین احمدي به ریاست پژوهشكده اتوماسيون و هوش مصنوعی
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۹- ۰۶:۳۲:۳۳

آقای دكتر محمدحسین احمدي به ریاست "پژوهشكده اتوماسيون و هوش مصنوعی دانشگاه" منصوب شدند.

دکتر فاتح رییس دانشگاه صنعتی شاهرود در حکمی دكتر محمدحسین احمدي را به ریاست "پژوهشكده اتوماسيون و هوش مصنوعی دانشگاه" منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

"  احتراماً ؛ با عنايت به آيين نامه جامع مديريت دانشگاهها و موسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري و پيشنهاد معاون محترم پژوهشي و فناوري به موجب اين ابلاغ با حفظ پست سازماني به مدت دو سال به عنوان رئيس پژوهشكده اتوماسيون و هوش مصنوعي دانشگاه منصوب مي شويد تا امور محوله را بر اساس آيين نامه هاي مربوطه و هماهنگي معاون محترم پژوهشي و فناوري به انجام رسانيد.

اميد است با استعانت از خداوند متعال و در سايه صداقت، تلاش، همدلي و تعامل سازنده با همكاران محترم دانشگاه، زمينه ارتقاي فعاليت هاي پژوهشي پژوهشكده را فراهم نموده و منشاء خير و خدمات شايسته واقع گرديد."

دانشکده مهندسی مکانیک و مکاترونیک با تبریک به دکتر احمدی، برای ایشان آرزوی موفقیت دارد.