اخبار و رویدادها: دفاع از رساله مجازی دانشجوي دكتري دانشكده تربيت بدني دانشگاه

دفاع از رساله مجازی دانشجوي دكتري دانشكده تربيت بدني دانشگاه
پنج شنبه ۱ آبان ۱۳۹۹- ۰۹:۵۶:۱۰

دفاع از رساله مجازی دانشجوي دكتري دانشكده تربيت بدني دانشگاه

مريم خاركن، دانشجوي دكتري مديريت ورزشي دانشكده تربيت بدني دانشگاه صنعتي شاهرود به صورت مجازی از رساله خود تحت عنوان « طراحي مدل اقتصاد مقاومتي در ورزش دانشگاهي" دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، مريم خاركن دانشجوي دكتري مديريت ورزشي دانشكده تربيت بدني این دانشگاه در روز سه شنبه 22مهرماه جاري به صورت مجازی از رساله خود تحت عنوان" طراحي مدل اقتصاد مقاومتي در ورزش دانشگاهي" با راهنمايي دكتر رضا اندام و دكتر حسن بحرالعلوم اعضاي هيات علمي اين دانشكده و مشاوره دكتر حسين زارعيان عضو هيات علمي پژوهشگاه علوم ورزشي با كسب درجه عالي دفاع نمود.

دكتر محمد كشتي دار دانشيار دانشگاه فردوسي مشهد، دكتر سيد رضا حسيني نيا و دكتر هادي باقري اعضاي هيات علمي دانشگاه صنعتي شاهرود به عنوان داور و دكتر مجتبي رجبي نماينده تحصيلات تكميلي رساله فوق بوده اند.

بخشي از نتايج اين پژوهش به شرح زير است:

براي اجراي اقتصاد مقاومتي در ورزش دانشگاهي راه كارها و موانع زيادي وجود دارد. در پژوهش حاضر، عوامل زيادي براي اجراي بهتر اقتصاد مقاومتي در ورزش دانشگاهي شناسايي شده است و در هشت حيطة كلي دسته­ بندي شدند كه مهم­ترين عامل­ هاي اجراي اقتصاد مقاومتي در ورزش دانشگاهي مديريت مصرف، مشاركت فعال و برنامه ­ريزي نام­ گذاري شدند، به طور كلي دانشگاه­ ها مي‌توانند با استفاده از عوامل شناسايي شده براي اجراي اقتصاد مقاومتي در تحقيق حاضر و همچنين با استفاده از پرسشنامة ساخته شده در پژوهش حاضر از طريق تربيت نيروهاي تحصيل‌كرده و تأمين منابع انساني محيط كار، حرفه­ اي كردن كاركنان آينده و مديران، آموزش­ هاي مجازي، همكاري اساتيد و دانشجويان در امور كشوري، استفاده از توليدات داخلي، همايش­ هاي هدفمند اقتصاد مقاومتي و استفاده از مراكز رشد دانشگاهي به تحقق و سنجش اقتصاد مقاومتي در ورزش دانشگاهي كمك كنند. از طرفي دانشگاه از طريق تأثيري كه روي فرهنگ اقشار جامعه مي­ گذارد تأثير زيادي بر تحقق اقتصاد مقاومتي دارد. براي مثال اگر دانشگاه ­ها بر روي تربيت نسل فرهنگي كه مبتني بر آموزش ­هاي فرهنگي هستند فعاليت كنند و يا بتوانند نقش فعال­ تري را بر فرهنگ مديران و كاركنان آينده‌ساز بگذارند بسيار كارساز خواهند بود. فرهنگ دانشجويان علاوه بر اينكه بر خود دانشجويان تأثير دارد، قابل‌انتقال به خانواده­ ها و دوستان و آشنايان آن­ها است و از آنجايي‌كه تقريباً در اكثر خانواده­ ها، فرزندان دانشجو وجود دارد، تأثيراتي كه دانشگاه از طريق فرهنگ بر تحقق اقتصاد مقاومتي مي‌گذارد قابل‌تأمل است.

لازم به ذكر است چاپ دو مقاله معتبر علمي پژوهشي و دو مقاله كنفرانسي از جمله دستاوردهاي پژوهش فوق می باشد.

p