اخبار و رویدادها: پیام تسلیت رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در پی شهادت مدافع ارجمند سلامت، دکتر حبیب ذاکریان، متخصص رادیولوژی.

پنج شنبه ۱ آبان ۱۳۹۹- ۰۹:۴۶:۱۸

دکتر محمد مهدی فاتح طی پیامی شهادت مدافع ارجمند سلامت، دکتر حبیب ذاکریان، متخصص رادیولوژی را تسلیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

جناب آقای دکتر چمن
ریاست محترم دانشگاه علوم‌ پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود

شهادت مدافع سلامت آقای دکتر حبیب ذاکرین متخصص رادیولوژی را به جنابعالی، جامعه فداکار پزشکی، خانواده داغدار و مردم قدرشناس شاهرود تسلیت عرض می کنم.او که خود فرزند شهید بود بار دیگر خاطرات دلاورمردی های فرزندان رشید مردم در دفاع مقدس را با جوانمردی های مدافعان سلامت، یاد آوری نمود.

برای آن شهید والامقام  مغفرت الهی و آرامش ابدی آرزومندم. خداوند بزرگ به خانواده داغدار و جامعه فداکار پزشکی صبر عنایت فرماید.

محمدمهدی فاتح
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود