اخبار و رویدادها: معرفی طرح های برگزیده اساتید خبره دانشگاه در طرح شهید احمدی روشن

معرفی طرح های برگزیده اساتید خبره دانشگاه در طرح شهید احمدی روشن
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۹- ۰۸:۱۱:۱۷

معرفی طرح های برگزیده اساتید خبره دانشگاه در طرح شهید احمدی روشن

2 طرح اساتید خبره ی دانشگاه صنعتی شاهرود در پنجمین دوره ی طرح شهید احمدی روشن برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طرح دو نفر از اساتید این دانشگاه دکتر محسن نظری عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و دکتر محسن کرامتی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران به عنوان طرح های برگزیده در پنجمین دوره ی طرح شهید احمدی روشن انتخاب و معرفی شد.

شایان ذکر است، دانشجویان رشته‌های مرتبط که شرایط فوق را داشته باشند می‌توانند برای این طرح‌ها اعلام آمادگی نمایند.

از جمله مزایای شرکت و پذیرفته شدن در این طرح برای دانشجویان می توان به کسب تجربه کار پژوهشی تیمی مسأله محور و کاربردی تحت نظارت اساتید خبره، بهره مندی از مزایای مالی و حق التحقیق انجام پروژه، امتیازات خوب برای شرکت در سایر طرح‌ها و جوایز بنیاد ملی نخبگان اشاره نمود.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این طرح حداکثر تا 1 آبان ماه سال جاری با مراجعه به سامانه ی  http://ar.bmn.ir/  ثبت‌نام نمایند.