اخبار و رویدادها: اعمال محدودیت فعالیت های دانشگاه به مدت یک هفته

اعمال محدودیت فعالیت های دانشگاه به مدت یک هفته
پنج شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۹- ۲۲:۱۳:۳۵

به استناد نامه شماره 111063 مورخ 1399/07/16 کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و براساس مصوبات شانزدهمین جلسه «کارگروه استانی مدیریت  کرونا» در استان به ریاست جناب آقای آشناگر استاندار محترم استان سمنان و براساس مصوبه هیات رئیسه محترم دانشگاه مورخ 17-07-99  اعمال محدودیت برای یک هفته از تاریخ 1399/07/19 لغایت 1399/07/25 در سطح دانشگاه به شرح زیر ابلاغ می گردد:

کلیه فعالیتهای اعضای هیات علمی اعم از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، برگزاری کلاسهای درس، جلسات دفاع از پروپوزال، پایان نامه و رساله، راهنمایی و مشاوره دانشجویان به صورت غیرحضوری خواهد بود. اساتید محترم و دانشجویان عزیز از مراجعه به دانشگاه خودداری فرمایند.

حضور کارمندان محترم در دانشگاه فقط براساس نیاز و به صورت محدود صرفا با مجوز مدیر مربوطه خواهد بود و دانشگاه در این بازه تعطیل است.

روابط عمومی دانشگاصنعتی شاهرود