اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دانشجوی مهندسی عمران گرایش مهندسی محیط زیست دانشگاه

دفاع از رساله دانشجوی مهندسی عمران گرایش مهندسی محیط زیست دانشگاه
شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۹- ۰۸:۴۴:۵۹

دفاع از رساله دانشجوی مهندسی عمران گرایش مهندسی محیط زیست دانشگاه

سید مهدی حسینی فرد دومین دانشجوی مهندسی عمران گرایش مهندسی محیط زیست دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود با كسب درجه‌ی عالی دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سید مهدی حسینی فرد دومین دانشجوی مهندسی عمران گرایش مهندسی محیط زیست این دانشگاه، در روز دوشنبه 7 مهر ماه جاری از رساله‌ی خود تحت عنوان " جداسازی آلاینده رنگزای آلی از محلول آبی بوسیله غشاهای نانوکامپوزیتی ساخته شده بر پایه پلی وینیلیدن فلوراید" با راهنمایی دکتر بهناز دهرآزما، دانشیار گروه آب و محیط زیست دانشکده‌ی مهندسی عمران این دانشگاه و دکتر محمدعلی آرون، دانشیار دانشگاه تهران دفاع نمود.

این رساله براساس نظر داور خارجی دکتر مجتبی امینی، استاد تمام دانشگاه مراغه، دکتر حسین هاشمی، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی و همچنین دکتر سید فضل اله ساغروانی دانشیار گروه آب و محیط زیست دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان داور داخلی به كسب درجه‌ی عالی نائل شد.

هدف کلی این پژوهش ساخت غشاء­های نوین پلیمری نانوکامپوزیتی بر پایه پلی وینیلیدن فلوراید (PVDF) اصلاح شده با نانوکامپوزیت کلینوپتیلولیت همراه شده با مواد فعال سطحی هگزا دسیل تری متیل آمونیوم بروماید و با نانوذرات NiFe2O4-SiO2  و همچنین بررسی عملکرد و مکانیسم حذف رنگزای راکتیو قرمز 120 از محلول آبی توسط غشاهای سنتز شده بوده است.

شایان ذکر است که تاکنون از این پژوهش دو مقاله در ژورنال های ISI با درجه Q1  و ژورنال علمی پژوهشیISC  چاپ شده است و مقالات دیگری نیز در دست تهیه می­باشد.

Untixtled