اخبار و رویدادها: کسب تاییدیه مجله انرژی دانشگاه از کمیسیون نشریات علمی کشور

کسب تاییدیه مجله انرژی دانشگاه از کمیسیون نشریات علمی کشور
دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۹- ۰۶:۵۷:۲۱

کسب تاییدیه مجله انرژی دانشگاه از کمیسیون نشریات علمی کشور

نشریه انرژی دانشگاه صنعتی شاهرود (RERA) موفق به کسب تاییدیه و اعتبار از کمیسیون نشریات علمی کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، نشریه پژوهش و کاربرد انرژی های تجدیدپذیر این دانشگاه که به زبان انگلیسی Renewable Energy Research and Application (RERA) منتشر می شود؛ در جلسه اخیر کمیسیون نشریات علمی موفق به کسب تاییدیه ورود به فرایند ارزیابی و رتبه بندی شد. این مجله به مدیر مسئولی محمدحسین احمدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود و سردبیری هاشم اورعی استاد دانشگاه صنعتی شریف بعد از چاپ 2 شماره و انتشار مقالات از نویسندگان داخلی و بین المللی توانست اعتبار لازم را کسب نماید.

گفتنی است، این نشریه دارای هیات تحریریه بین المللی است و 50 درصد مقالات چاپ شده آن توسط نویسندگان خارجی می باشد و از اهداف اصلی آن نشر آخرین یافته های علمی در خصوص انرژی های نو و کسب نمایه های معتبر بین المللی است.